Pom-pom-pom!

söndag, februari 05, 2012


Jag har tidigare skrivit om att Elton numera sover i vår klädkammare, men jag tror inte att jag har visat några bilder därifrån. Så här kommer en liten glimt. Det är ännu inte färdigt, så fler bilder kommer så småningom.

Vi har delat av rummet på mitten med ett draperi, på ena sidan har jag mina kläder och på andra sidan har Elton sin säng. Det finns ett stort fönster i rummet och gott om plats, så det känns verkligen inte som en garderob.

De vackra pom-pomsen fyndade jag på härliga Berså i helgen, ett ställe ni verkligen måste besöka om ni kommer till ön. Sängen är från Sebra. Fåtöljen har jag ärvt från min mormor och den väntar fortfarande på att kläs om. Överkastet kommer faktiskt från Jysk. Inte något ställe jag brukar shoppa på, men jag föll pladask för det fina mönstret och färgskalan. Ugglekudden är inköpt på Lagerhaus, och på väggen sitter en sänglampa som min mamma hade som liten. Bredvid sängen står en gammal trälåda som agerar förvaring för böcker och leksaker. Tavlan ovanför sängen är densamma som jag visar i det här inlägget, texten till favvogodnattsången.

You Might Also Like

9 kommentarer