Litet kök till liten kock

söndag, januari 16, 2011

Visar idag några bilder på Eltons nya kök. Är faktiskt lite stolt eftersom jag har byggt allting själv, Micke har bara hjälpt till att såga lite. Dessutom hade vi det mesta hemma, så det har inte kostat många kronor.


Spisen har jag berättat om innan, den kommer från Rusta men är ommålad. Bänken har jag gjort av ett köksskåp från IKEA. Bänkskivan är en spillbit från vägghyllorna i vårt kök. Diskhon är en gammal bunke som jag hittade i mina gömmor. Glasmosaiken blev över när vi byggde huset, vi har den i köksfönstret. Plexiglasen som fungerar som "stänkskydd" har jag faktiskt köp nya, de kommer från Clas Ohlson. Målade dem på baksidan för att matcha mosaiken. Stången med krokar är ett lådhandtag som blivit över. Smörgåsarna mm kommer från IKEA, och bakverken har Eltons duktiga farmor virkat. Kastrullerna och köksredskapen är en julklapp från mormor, som hittat dem på Clas Ohlson. Hela köket är fäst på en stabil skiva, vilket gör det smidigt om man vill flytta det till någon annan del av rummet.

You Might Also Like

30 kommentarer