Lucky me

måndag, april 12, 2010Ibland har man tur. Ibland är man på rätt plats vid rätt tillfälle. Det var jag idag. Hade precis lämnat av Micke på sjukgymnastiken och skulle vidare in mot stan när jag får rött vid en korsning. Då ser jag till min förtjusning och förskräckelse hur helt underbart fina gamla skyltbokstäver slängs i en container för att möta sitt öde på soptippen! Det kunde jag bara inte låta hända! Så fort jag fick grönt svängde jag in på närmaste avtagsväg och rusade ut med Elton sovandes i bilen. Byggjobbarna lät mig hoppa ner i containern och fiska upp några av bokstäverna! Lyckades dock inte få tag i allihop, eftersom chaffisen hade bråttom iväg, men ändå! Så nu är jag lycklig ägare till 6 st nästan halvmeterhöga bokstäver i lagom väderbiten och halvrostig plåt. Lyllo mej!

Vad jag har för planer för bokstäverna tänker jag berätta lite senare. Men jag kan avslöja att en dröm håller på att gå i uppfyllelse...

You Might Also Like

29 kommentarer