Industrilampa

onsdag, februari 17, 2010

Vill börja med att tacka alla ni fina som lämnar kommentarer hos mig. De värmer ska ni veta! Är själv så dålig på att lämna avtryck. Men är en trogen läsare hos er alla, och era inlägg är en viktig del i min fly-vardagen-en-stund-och-låtsas-att-tumören-inte-finns-lek.

Lovade ju bilder på min superfina lampa som jag roffade åt mig när jag var hemma hos mor och far. Det är en riktig industrilampa i plåt som satt på min farfars gamla metallsvarv. När han flyttade från huset för några år sedan, monterades svarven ner och lampan hamnade i mina föräldrars källare. Pappa hade tänkt sälja svarven nu till våren, och även den tillhörande lampan. Som tur var fick jag syn på den innan det var för sent! Den är målad sådär lite slarvigt, i en kalasfin turkosaktig nyans. Sladden behöver bytas, men det fixar Micke på ett kick när han orkar. Jag har inte frågat än, men jag tror att farfar hellre ser att jag har den, än att den följer med svarven.

You Might Also Like

10 kommentarer