Åt rätt håll

måndag, oktober 19, 2009

Micke är fortfarande kvar på Visby Lasarett. Det blev ingen resa till Stockholm. Inte än i alla fall. Varför vet vi inte. Informationen är minst sagt knapphändig. Och kompetensen likaså, tyvärr. Micke har frågat om och om igen, om det vet hur det går med hans infektion. Ingen kan svara. Säger bara att de inte är experter, och att de ska höra med Karolinska.

Dessutom fick Micke idag fel dosering på sin medicin. Nästan det dubbla mot vad han skulle ha. Som tur var så var han uppmärksam och upptäckte det. Oj då, nån måste lagt fel i burken, var deras svar. De fipplar med droppet, ställer in fel mängd och tid, och missar att ta bort luftbubblor i slangen. Proffsigt värre.

När vi var på akuten i fredags togs det blodprov, som enligt personalen inte visade på någon infektion. Idag har vi, efter en hel del om och men, fått veta Mickes blodvärden. Både de som togs när vi kom in på akuten, och de som togs imorse på sjukhuset. Sänkan i fredags låg på 10, vilket helt klart visar på en infektion. Men nu ligger den på 4. Är den under tre, är den toppen. Antibiotikan verkar göra sitt jobb. Härligt med lite goda nyheter!

You Might Also Like

18 kommentarer