Gårdagens flytt

onsdag, december 17, 2008
Igår gick flyttlasset från Halsjärnsgatan. Det flöt på förvånansvärt snabbt (säger jag som inte gjorde ett handtag...), tack vare vår underbara flytthjälp i form av grannarna där ute. Tusen tack, vad skulle vi gjort utan er!? På en timma och 10 minuter hade de tömt lägenheten. Nu är det mest grejer som vi ska göra oss av med kvar, köksbord och stolar, en gammal soffa, skrivbordet. Och sånt som man behöver in i det sista, som tex datorn.

Killarna drog iväg med grejerna till Tofta, och i släptåg kom jag med ett gäng pizzor. På pizzerian undrade de om jag skulle ha barnkalas... Tyvärr var det inga byggjobbare kvar, förutom en målare, så vi fick bjuda in övriga grannar för att bli av med alla pizzor. Men tillslut gick de åt allihop. En första inflyttningsfest, kan man väl kalla det.

Idag kommer Roger från städfirman, för att inspektera lägenheten och hämta nyckeln. Ska bli spännande att se hur lång tid han tror att det kan ta, jag har förvarnat om att det är ganska skitigt... I vilket fall som helst så är det helt klart värt det! Ska bli skönt att slippa tänka på städandet, och istället fokusera på att få det fint ute i Tofta.

Förresten, tack för alla fina kommentarer! De värmer!

You Might Also Like

2 kommentarer