Tofta

lördag, december 06, 2008


Idag har vi varit ute i Tofta på planeringsfika inför julkalaset hos grannarna. Eftersom det infaller precis när vi tänkte flytta, kommer vi inte att bidra med så mycket tyvärr. Det blir mest att vara med och dela på det som ska inhandlas. Våra underbara grannar erbjöd sig att hjälpa oss med flytten, och det är guld värt för oss! Vi har ju ingen dragkrok på vår bil, så det underlättar något enormt att vi får hjälp med flyttbil och bärhjälp.

Inspekterade också husbygget, och det rullar på. Målarna var där och jobbade för fullt, de hoppades att bli klara idag. Och imorgon skulle Lasse lägga in trägolven på övervåningen. På måndag åker byggställningen ner, och klinkret på bottenvåningen ska på plats. Enligt byggarna är det inga problem att hinna klart, det är ju hela två veckor kvar! :)

Imorgon ska vi ut igen och prata med trappbyggaren bland annat. Ska även passa på att kika in på Smågårde och se om det finns några fynd. Hittade bland annat ett lammskinn på visningen idag, och det kan man ju som sagt inte få för många av.

You Might Also Like

3 kommentarer