Tillökning i familjen

måndag, oktober 21, 2019


Så kom han då tillslut, vår lilla ullboll till hund. Född ett stenkast från havet i en liten idyll vid namn Juniskär utanför Sundsvall. I helgen hämtade jag hem honom. Många mil i bil för en sån liten krabat, men det fixade han galant. Min plan var att han skulle ligga i passagerarsätet med sele och bälte, men hans plan var att ligga i mitt knä, så så fick det bli. Som tur var räckte bältet ända dit. Vi gjorde många stopp längs vägen; kiss-paus, mat-paus och hopp i skogen-paus om vartannat. Däremellan sov han sött i mitt knä. Båtresan gick lika fint den. Björnungen charmade alla vi mötte och ett lag med tuffa tonårskillar fick något rosaskimrande i blicken när de viskade med varandra om den bedårande lilla krabaten jag hade i famnen. Efter 12 timmar på resande tass kom vi äntligen hem till de andra, och gissa om vi var efterlängtade!

You Might Also Like

0 kommentarer