Workshop

söndag, oktober 21, 2012

Hej vänner!
Long time, no see... sorry för det. Jag har helt enkelt inte varken inspiration eller tid just nu. Jag hoppas att få det snart, men så länge vill jag att ni ska veta att vi har det bra. Vi tar en dag i taget och njuter av den varma höstluften här hemma på ön.

Vill också tipsa om tidernas med spännande workshop som kommer äga rum i Visby den 3 november. Då kommer Josefine Jäger från Jfine Cuisine till ön och delar med sig av sina kunskaper. Så är du nyfiken på raw food och näringstät mat, tycker jag att du ska maila mig din anmälan!Josefine Jäger från Jfine cuisine gästar ön och håller höstens första workshop, 3 november Det blir sprakande och färgrikt med mycket smak, jag kreerar lokalt i säsong med purfärska råvaror från närmsta bonden, med ny inspiration från min raw resa i USA. Bland annat Spicy grönkålsallad, Chaikryddad chokladpudding, Rotfruktsdrinkar Tips, provsmak, Q&A, du får även recept att ta med dig hem! Allt organiskt, raw, veganskt, glutenfritt. 

Hjärtligt välkommen! 

Lördagen den 3 november 
Pris. 550 kr Tid. Kl 13.00 – 15.30 
Plats. Karlavagnens förskola, Visborgsgatan 
Boka din stol via Caroline Edlund, caroline@gotlandsliv.se 
Kontant betalning på plats gäller, begränsat antal platser, din bokning är bindande
Nyfiken? Läs mer om Josefine på www.jfine.se

You Might Also Like

12 kommentarer