Hej vänner!

torsdag, maj 31, 2012Länge sen sist, av förklarliga skäl. Jag saknar er! Tänkte att det nog kanske är dags att dra igång det här maskineriet igen. Om ni fortfarande vill läsa, förstås. Har varit dålig på att hänga med i vad som händer hos er också. Uppdatera mig!

Här rullar det på. Vi tar en dag i taget. Vissa dagar är bra. Vissa är kass. Framtiden är oviss, och det tär på mig något enormt. Men jag har mina solstrålar. Mina underbara ungar. Utan dem hade jag nog gått under. Mitt i allt elände så lever de liksom i sin egen lilla bubbla. Där inget ont kommer åt dem. Där de växer och utvecklas till ljuvliga små personligheter. Och i deras bubbla är livet underbart, för de har ju både sin mamma och sin pappa hemma om dagarna. Även om världens bästa pappa inte orkar med att busa lika mycket som vanligt, finns han ändå där.

Hos oss ligger det mesta av vår fokus (och budget...) just nu på maten. Inget fuskande här, inte! För det har vi gjort det senaste året. Fuskat. Ätit socker. Snabba kolhydrater. Kött. Mjölkprodukter. Aja baja! Speciellt om man har cancer i kroppen. Om det var fuskandet som gjorde att tumören kom tillbaka, låter jag vara osagt. Det kan ingen veta. Men vi vill inte chansa. Så nu är det raw food som gäller hemma i vårt kök. Kan nog kanske dyka upp ett och annat recept här, vad det lider.

Annars försöker jag lägga de minuter jag får för mig själv på sånt som jag mår bra av. Och det är just nu trädgårdsfix. Har så mycket jag vill visa er! Ett nytt staket i kastanj, en spalje fixad helt och hållet av undertecknad, planer på ett ute-spa, superbär-planteringar... Så, stay tuned!


You Might Also Like

29 kommentarer