Växthuset

lördag, juli 02, 2011
Vårt växthus är nog min absoluta favoritplats här hemma just nu. Jag älskar det! Speciellt på kvällarna, när det är svalt och skönt och blommorna på citronträdet doftar som allra mest. Då mumsar jag i mig ett egenodlat fikon och låtsas att jag är i Grekland. På verandan till den där underbara bungalown som vi hyrde, med en dignande citron- och fikonlund i trädgården och med utsikt över vidsträckta olivfält.

Bordet består av en rustik skiva från våra vänner på Lövsjö Loghouse, samt bockar från IKEA. De vackra gamla stolarna kommer även dem från djupaste Småland, och har precis den där slitna industrikänslan jag älskar. Har lite funderingar på att måla träytorna, men har inte riktigt bestämt mig för i vilken färg. Skåpet, den vita stolen och planteringsbordet är alla auktionsfynd.

You Might Also Like

7 kommentarer