Eltons rum

lördag, januari 08, 2011Ett rum i ständig förändring. Just nu förvandlas motsatt sida av rummet till ett litet kök, passande vår lille kock som redan provbakat sin favorit-Buddha i ugnen. Ja, det där kanske kräver en förklaring...

Vi har alltid haft Buddhor här hemma, alltid gillat dem liksom. Elton också. Så när vi var på Indiska för ett tag sen, fick Elton syn på två färgglada skapelser och föll pladask. Det var rea, och mamma kunde inte stå emot... Sen den dagen är Elton helt förälskad i sina Buddhor. Särskilt den gröna. Han sover med den, kör den i dockvagnen, låter den titta på när han äter... Och bakar den i ugnen.

Det stora gröna skåpet är perfekt förvaringsplats för alla leksaker. Köpte det på en loppis för 80 kronor. Det var grönt när jag köpte det, och min första tanke var att måla det vitt. Men jag har börjat tveka. Den gröna färgen är ganska stark, men jag gillar den ändå på något sätt.

De underbara bakverken har Eltons farmor virkat. En mycket uppskattad julklapp! Även av mamma som numera slipper mumsa kantiga legobitar vid fikabordet.

You Might Also Like

7 kommentarer