Efterlysning!

måndag, januari 03, 2011


Hoppas att ni alla har haft en skön julledighet, och att ni laddat upp batterierna ordentligt. Själv hade jag världens bästa nyårsafton tillsammans med min älskling. Vi var på spa och njöt av god mat, skön massage, mysiga bad och inte minst... en hel natts sömn utan en snurrande liten Elton emellan oss!

Annars har vi mest varit sjuka hela julen. Är inne på femte veckan nu. Var på vårdcentralen idag och fick veta att jag har luftrörskatarr och sönderhostade revben. Igen. Jag lyckas alltid knäcka minst ett varje år...

Men trots sjukdom känner jag att fixarlusten börjar komma smygande, som alltid när jul- och nyårsstöket är över. Vårt nästa projekt är belysning över soffdelen i vardagsrummet, ett ganska knepigt sådant med tanke på vår takhöjd. Men så sprang vi i helgen på den här lampan på IKEA. Med lite piff skulle den kunna vara ett finfint alternativ. Problemet är bara att den såklart var slut på lagret. Är det inte typiskt? Så om någon där ute har en Regolit golvlampa över, köper jag den gärna! Det är främst själva ställningen jag är ute efter, så skulle skärmen vara paj gör det detsamma.

You Might Also Like

10 kommentarer