Loppis-lycka

söndag, juli 18, 2010

Igår tog jag mammaledigt ett par timmar och åkte på loppisutflykt. Alldeles själv. Med stereon på högsta volym. Styrde kosan söderut och hamnade på en helt förträfflig liten loppis av allra bästa sort. En flyttloppis i en lada. Där ingen hade rört något på säkert 20 år. Dammet låt tjockt över prylarna. Jag var bland de första på plats och det var bara att roffa åt sig av godbitarna. Billigt som tusan var det också. Något bord till växthuset fick jag inte med mig hem, men jag fyllde bilen med en hel del andra grejer.

Min skörd:
En vitmålad korgstol
En amerikansk däckstol i ek
En sliten gammal trälåda
En gullig barngungstol
En leksakstraktor till Elton
Ett stort turkost Rice-inspirerat fat
Ett litermått i trä
En jag-vet-inte-vad på hjul
Ett gammalt väggskåp med hyllor

You Might Also Like

10 kommentarer