Juno-säng till salu

måndag, april 05, 2010Trodde aldrig att jag skulle skriva en rubrik som den ovan. Jag älskar ju vår Juno! Men nu är det så, att vi faktiskt är två filurer med åsikter i den här famlijen. Okej, vi är tre, men lillpluttens räknas inte riktigt än.

Mannen i huset har inte riktigt kommit överens med Junon. Han gillar utseendet, men inte att den är gammal. Han ser inte charmen i den slitna färgen. Han förstår inte att den över 50-åriga sängen har själ. Han vill ha en ny. Och så länge jag får en som ser likadan ut, kan jag gå med på det. Så nu har det inhandlats ett exemplar av Sebras Kili, och vi är nöjda båda två. Husfriden har infunnit sig.

Och här står vi med en Juno för mycket. Säljes till högstbjudande! :)

Trevlig kväll!

Vill bara tillägga att jag gärna tar med sängen över till fastlandet nästa gång jag åker! Då finns den antingen i Oskarshamn, Nynäshamn eller i Linköping. :)

You Might Also Like

21 kommentarer