Halvfärdigt

onsdag, januari 20, 2010
Vi har bott i vårt hus i lite mer än ett år nu. Och det är långt ifrån klart. Långt! Trappräcket saknas fortfarande. Här och där fattas det lister. För att inte tala om hur mycket det är kvar att göra utomhus. Men det kanske är det som är charmen med ett hem? Att det alltid finns något kvar att göra. Att man aldrig blir riktigt färdig.

Min fina bloggvän Caisa K. är inne på samma spår, och det är bara en av anledningarna till att jag inspireras så av henne. Hennes hem är en outtömlig källa av inspiration för mig. Hon lyckas med att få till det där unika, det personliga, med en härlig blandning av gammalt och nytt.

Ovan ser ni bilder från vårt hem, som bevisar att det finns mycket kvar att göra även på inredningsplanet. Vi saknar bland annat belysning i vårt vardagsrum/matrum. Men inom kort ska äntligen mina fina lampor upp över matbordet! Det har dragit ut på tiden, men idag fick vi veta att elbutiken fått hem mer sladd. De 20 meter vi behöver hade de inte på lager...

Skulle även vilja få upp belysning över soffbordet i vardagsrumsdelen. Har dock inte bestämt mig för vad det ska bli för något ännu. Förslag?

You Might Also Like

15 kommentarer