I Stockholm igen

onsdag, oktober 14, 2009

I går eftermiddag ringde de från Karolinska. De ville att vi skulle komma upp redan idag. Så imorse satte vi oss på flyget till Bromma. I stormen. Eltons första flygresa, och det gick jättebra. Han satt och spanade på de bulliga molnen utanför fönstret och var hur nöjd som helst.

Idag var vi tillbaka på Karolinska för uppföljningsmöte. Vi fick veta att tumören var en tvåa på en fyrgradig skala, där ett är godartad och fyra riktigt elakt. De har tydligen tagit bort en del stor som en kiwi! Betydligt mycket mer än vad vi trodde.

Nu väntar strålning, också det på Karolinska. Varje vardag i fem veckors tid. Jobbigt! Dessutom får man inte flyga när man strålas, så det blir hotellvistelse i en dryg månad... Men det klarar vi!

Imorgon ska Micke röntgas igen, och även göra en slags form för huvudet som ska användas vid strålningen, så att han ligger helt stilla.

Eftet strålningskuren kommer han att få göra regelbundna röntgenbesök i Visby de kommande 15 åren, för att de ska ha koll på att inte tumören växer igen.

You Might Also Like

10 kommentarer