Home, sweet home

fredag, oktober 09, 2009

Tillbaka på ön igen. Härligt att vara hemma. Har längtat efter våra kissar, vår säng, vårt badkar, vårt kök, vår öppna spis... vårt hem, helt enkelt.

Våra kära grannar har skött markservicen medans vi var borta. Matat vilddjuren, vattnat blommorna, hämtat posten. Vad skulle vi göra utan dem?

Här hemma är det mesta som vanligt. Nästan i alla fall. Har idag rensat i köksträdgården, plockat av alla tomater och lagt de gröna i fönstret där de förhoppningsvis blir röda. Två stora pumpor har skördats och lagts i gästhuset, tills vi blir sugna på pumpasoppa. Vi har också varit en sväng i stan, eftersom det var dags att plocka ut Mickes nitar. Gick smärtfritt och bra. Han är så tapper, min kära Micke. Så oerhört positiv och stark. Så medveten om livet, om hur viktigt det är att ta vara på varenda sekund. Så tacksam över att allt har gått så bra, över vår familj och alla nära och kära.

Flera har hört av sig och vill skicka blommor till oss. Jättesnällt! Men vi skulle bli ännu gladare om de pengarna istället kom till nytta hos t ex Cancerfonden.

You Might Also Like

6 kommentarer