Turen har vänt

onsdag, september 23, 2009
Vill börja med att tacka för alla fina ord, både här på bloggen, per mail och telefon. Det värmer att veta att ni tänker på oss!

Tanken var att förra inlägget skulle bli det sista för en tid framöver. Det finns en del annat än bloggande att tänka på just nu. Men så fick jag idag veta något, som jag måste dela med mig av. Mitt i allt kaos, all sorg och all förtvivlan, fick vi en gnutta glädje. Ett tecken på att turen har vänt.

Vi har vunnit! Jajamen! För några veckor sedan tipsade min kära mor mig om en tävling, där högsta vinst var en Kitchen Aid. Uppgiften var att klura ut en ny, finurlig lussebulle-form. Såklart gjorde jag ett försök, och tänka sig, det gav minsann utdelning! Ovan ser ni mitt bidrag till tävlingen (en lusseängel) och min underbart fina vinst.

Och jag som aldrig vinner något. Det måste ju betyda något bra, det här, eller hur?

You Might Also Like

18 kommentarer