Gästhuset

söndag, maj 03, 2009

Vi har ett jättefint gästhus på tomten. I alla fall var det jättefint i sommras. Nu är det istället förråd, och har så varit sedan vi flyttade hit. Tyvärr. Men eftersom vi inte byggt vårt "riktiga" förråd än, det som ska hänga ihop med carporten, så har vi inte haft någon stans att göra av såna där förrådsgrejer. Och eftersom jag är lite av en hamster, så blir det ju en del...

Nu har i alla fall bestämt att gästhuset i sommar åter ska bli gästhus. Och istället ska Eltons blivande rum få agera förråd, i väntan på carport-förrådet. Han ska ju ändå inte flytta in där än, och jag tror att våra gäster hellre bor i gästhuse. Och vi har dem nog hellre där, också. Ska bli mysigt att få i ordning där inne igen, städa rent och piffa lite.

Väntar bara på att Micke ska bli frisk från sin envisa förkylning. Det såg ut att bli bättre där ett tag, men så vände det igen och febern steg. Så nu är han sängliggande igen, den stackarn. Han började att lägga taket när jag var i Linköping, men så tog läkten slut och sen kom förkylningen. Så det finns lite att göra även på utsidan.

Men innan de första sommargästerna kommer, ska det nog vara tip-top!

You Might Also Like

1 kommentarer