Inspektion i Tofta

onsdag, oktober 29, 2008


Idag har jag varit ute och kollat in hur huset ser ut i dagsljus. Vi var ju inte där i helgen, och om kvällarna när vi åker ut är det kolsvart nu. Fasaden är färdigputsad och blev jättefin! Precis sån snutputs som vi hade tänkt oss. Gillar färgen nu när det är omålat, även om vi ska måla det vitt till sommaren. Kommer bli snyggt med de gråa betongpannorna också. Lägg märke till att fönstrena och fasaden går i liv, visst är det snyggt!? Dessutom blir ju fönsternischerna på insidan ännu djupare. Härligt!

De har också börjat sätta upp takpanelen i innertaket. Blir kalassnyggt! Kontoret, badrummet nere och sovrummet är klart. Klädkammaren är på g. Våra underbara balkar gör sig ännu bättre mot det vita taket!

Känns verkligen som det händer mycket nu, och vi håller tummarna för att löftet om inflyttning innan jul står fast. Längtar tills dess! Kan inte riktigt fatta att vi ska flytta in i det där låtsashuset som vi satt och hittade på och kladdade ner på ett papper... märkligt. Men åh, så häftigt!

You Might Also Like

1 kommentarer